Shipping info

Szállítási feltételek
A webshop termékek házhoz szállítását a FoxPost futárszolgálat végzi. Lehetőség van FoxPost átvételi automatából történő csomagátvételre is, valamint személyes átvételre. A személyes átvétel helye: Tipo Showroom & Coffee Budapest, Benczúr u. 37., 1068 A megrendelt termékek átadásának ideje: 
H – P 8.00-15.30 között lehetséges.

1. A kiszállítás Magyarország területén és az itt felsorolt európai célországokba történik: 
Ausztria, Belgium, Csehország, Horvátország, Luxemburg, Németország, Románia, Olaszország, Szlovákia, Szlovénia, Svájc
A külföldre történő szállítás az adott szállítási zóna díjszabásától és a megrendelt termékek súlyától függ, a szállítási díj számítását a weboldalon szállítási díj kalkulátor végzi.
2. A termékek házhozszállítását a szállítási szolgáltató a vásárlóval egyeztetett időpontban végzi.
3. A vásárló köteles a kiszállítás (vagy személyes átvétel) időpontjában a csomag sértetlenségét ellenőrizni. Sérült csomagolás esetén a hibát a helyszínen jegyzőkönyvben kell rögzíteni.

Szállítási díjak:
Személyes átvétel esetén díjmentes. FoxPost átvételi automatából történő csomagátvétel esetén: 500 Ft. A házhozszállítás Magyarországon 800 Ft. (az árak az áfát tartalmazzák)

Szállítási idő:
A Foxpost automatából történő átvétel esetén a szállítási idő általában 2 munkanap, házhozszállítás esetén 3-4 munkanap. A személyes átvétel esetén a rendelés visszaigazolásától és kifizetésétől számított 2. munkanapon felvehető a rendelt termék. Amennyiben ez nem teljesíthető, erről a Vásárlót emailben tájékoztatjuk.